Vrijgezellenfeest Amsterdam bij Save Amsterdam!

Bent u op zoek naar een ideaal puzzel- en spel component om te programmeren tijdens het vrijgezellenfeest van uw beste vriend of vriendin? Boek dan vandaag nog een escape room Amsterdam bij Save Amsterdam. Het vrijgezellenfeest in Amsterdam zal er alleen maar spannender op worden en jullie redden heel misschien jullie favoriete stad van de ondergang in één van onze drie escape rooms: Zombie Apocalypse, Black Hole of Water Flood. Zal jullie vrijgezellengroep de redding van Amsterdam zijn?

Zombie Apocalypse

Een virus dat mensen transformeert in hersenloze zombies bedreigt de hele wereld. Zullen jullie tijdens jullie vrijgezellenfeest Amsterdam de redding van de wereld zijn? Weten jullie de medicatie tegen het virus te maken die iedereen van deze lugubere ziekte geneest? De zombie apocalypse is de ideale escape room als jullie houden van:

  • Horror
  • Spanning
  • Moeilijke puzzels
  • En elkaars hersenen eens wil proeven… (O nee, dat moeten jullie proberen te voorkomen!)

Water Flood

Het water stroomt Amsterdam binnen en de bediende van het gemaal, de enige die weet hoe de waterpomp geactiveerd moet worden, is vermist. Slagen jullie erin om samen met heel Amsterdam van een enge verdrinkingsdood te ontsnappen? Het water staat bijna aan jullie lippen. Snel zijn is dus de boodschap!
De water flood biedt uw team alles wat u zoekt voor uw vrijgezellenfeest in Amsterdam:

  • Spelplezier
  • Moeilijke puzzels
  • Team building

Black Hole

Een wetenschapper was iets te gretig in het domineren van de natuur. Hierdoor wilde de natuur hem een lesje leren en creëerde een haast niet te controleren zwart gat. De wetenschapper was het eerste slachtoffer, maar het zwarte gat dreigt nu Amsterdam en de rest van de wereld op te zuigen. De wereld kan enkel nog maar rekenen op een team vrijgezellen dat ondanks de trouwplannen van één van hen, toch eerst moet zorgen dat de wereld nog een hele poos kan blijven draaien!

Wil je het spannendste vrijgezellenfeest in Amsterdam?

Boek vandaag nog uw escape room Amsterdam bij Save Amsterdam! Wij garanderen u dat dit het spannendste vrijgezellenfeest zal zijn dat u maar had kunnen organiseren. De toekomstige bruid of bruidegom gaat niet weten wat hem of haar overkomt… Zal het huwelijk nog wel kunnen doorgaan? De tijd tikt snel weg!

CONTACT
DETAILS

Cornelis van Alkemadestraat 69–73, Amsterdam, 1065AB, The Netherlands
[email protected]

Stel een vraag!
×