Verjaardag vieren Amsterdam

Hoera! Namens Save Amsterdam wensen we u alvast een heel gelukkige verjaardag. Bij ons zal u ook de spannendste verjaardag kunnen vieren in Amsterdam! Met één van onze drie escape rooms moet u samen met uw genodigden trachten om Amsterdam van een zeer enge ondergang te redden. Slaagt u erin ons te redden van de zombies, de verdrinkingsdood of de opzuiging door een zwart gat? U heeft nog maar één uur de tijd…

Zombie Apocalypse

Wat een pech heeft u! Uitgerekend wanneer u een verjaardag wil vieren in Amsterdam dreigt een virus ons allemaal in zombies te veranderen. Uw team van wetenschappers zijn de enigen die nog een oplossing kunnen bedenken. Slaagt u erin om het medicijn tegen dit virus te brouwen? De nobelprijs zal u dan zeker niet ontzegd worden… Anders wacht er u enkel nog een hersenloos leven na de dood.

Water Flood

Amsterdam wordt bedreigd door enorm veel water dat de stad binnenstroomt. De bediende die verantwoordelijk is voor de waterpomp is spoorloos en niemand weet hoe de pomp geactiveerd moet worden. Kraakt u de code en redt u Amsterdam? Het water staat al bijna aan uw lippen… U zal uw team goed en efficiënt moeten coördineren om elke puzzel op te lossen en zo de stad te redden van een ongewenste verdrinkingsdood.

Black Hole

Deze keer wordt Amsterdam bedreigd door het resultaat van het onderzoek van een iets te enthousiaste wetenschapper. Door zijn drang om de baas te spelen over de natuur, leerde de natuur hem een lesje: hij werd het eerste slachtoffer van een oncontroleerbaar zwart gat. Deze bedreiging dreigt nu de ondergang te worden van Amsterdam en onze hele planeet. U hebt nog één uur de tijd om een oplossing uit te zoeken tegen dit zwart gat. Een haast onmogelijke opdracht…

Uw verjaardag vieren in Amsterdam met een escape room!

Wilt u het spannendste verjaardagsfeest hebben dat u ooit beleefd hebt? Boek dan vandaag nog één van onze drie escape rooms. Bij Save Amsterdam geniet u gegarandeerd van de meest uitdagende spellen en puzzels. Slaagt uw team erin om de code te kraken en zichzelf tot de redders van Amsterdam te bekronen? Veel succes!

CONTACT
DETAILS

Cornelis van Alkemadestraat 69–73, Amsterdam, 1065AB, The Netherlands
[email protected]

Stel een vraag!
×
|

Gefeliciteerd!!

Ok, bedankt!

Oeps!

Ga Terug

Gefeliciteerd!!

Je krijgt GRATIS drankjes!

Gebruik kortingscode: FREE_DRINKS om voor of na de game een gratis drankje voor iedereen te krijgen

Wij bieden u graag: bier, wijn, frisdranken, appel- en sinaasappelsap, water, thee, koffie

BESTE PRIJSGARANTIE

U kunt een teruggave voor het verschil claimen als u uw aanbieding goedkoper vindt op een andere website.

Vergeet niet om contact met ons op te nemen na het boeken van ten minste 24 uur voor uw spel. U moet ons de link naar de andere aanbieding sturen en deze moet online en beschikbaar zijn wanneer we controleren.

Lees meer